Werk met mij

Interieurstyling

Interieurstyling

Een interieuradvies wat helemaal is toegepast op de woonwensen en verwachtingen die jij voor ogen hebt
Vertel me meer

Travelstyling

Travelstyling

Het stylen van b&b’s, strand- en vakantiehuisjes en kleine boutiquehotels
Vertel me meer

Handlettering & illustraties

Illustreren en handletteren

Mijn illustraties en handgetekende teksten roepen een gevoel op of creëren een sfeer die past bij de persoonlijkheid en stijl van de bewoners of van een zaak.
Vertel me meer

Samenwerking

Bij de diensten die ik aanbied, zoals het maken van een muurtekening, krijtbord of poster, streef ik naar een samenwerking waarbij het eindresultaat voorop staat en geheel voldoet aan jouw persoonlijke wensen. Ik kijk er enorm naar uit om samen met jou aan onze samenwerking te beginnen!

Wie is Marion van Ratingen

Ik vind het heerlijk om mijn creativiteit in te zetten op verschillende onderdelen en ben altijd nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen en vorderingen die me bij mijn opdrachten kunnen inspireren en motiveren. Ik sta open voor nieuwe kansen en met een grote portie enthousiasme en doorzettingsvermogen is geen uitdaging voor mij te hoog gegrepen!

Copyright © 2020 Marion van Ratingen | Privacy policy | Design & fotografie door Chiela.