Ik help je bij het realiseren van een passende en relaxte woonstijl die jouw gewenste doelgroep aan zal spreken. Naast een overnachtingsplek willen je gasten ook graag een plek die stijlvol en met zorg is ingericht. Het oog wil immers ook wat! Gasten willen na hun bezigheden ontspannen en tot rust komen en zijn geneigd meer geld uit te geven voor een verblijf, wat qua sfeer en inrichting helemaal aan hun verwachtingen voldoet.

Travelstyling

Travelvibes: Eat, sleep, travel & repeat!

Een vakantiehuis, wat is aangepast aan de omgeving waarin het zich bevindt, valt eerder op! Een huis wat je boekt voor een stedentrip vraagt om een andere inrichting dan een vakantiehuis in een bosrijke omgeving of aan zee. Om de juiste sfeer te krijgen is een goede basis, net als in een gewoon huis, belangrijk. Bij een vakantiehuis draait het daarnaast vooral om de combinatie van een stijlvolle én praktische inrichting. De kernwoorden rust, reizen en relaxen geven het gevoel weer waaraan een vakantiewoning in mijn ogen moet voldoen. Het is een plek waar je, na een dag op pad te zijn geweest, kunt ontspannen en met een drankje en hapje tot rust kunt komen!

Een instant vakantiegevoel bezorgen bij je gasten! Dat wil jij als aanbieder van een vakantiehuis- of verblijf graag aanbieden. Om de juiste doelgroep te bereiken is een passende woonstijl essentieel! Naast alle praktische voorzieningen, dient een vakantiehuis een ontspannen en relaxte sfeer uit te ademen, waardoor jouw gasten meteen bij binnenkomst het ultieme vakantiegevoel ervaren.

Werkwijze

Hoe gaat een samenwerking in zijn werk?

Het stylen van een b&b of vakantiehuis begint met het kijken naar jouw ideale klant en de omgeving waarin het vakantiehuis staat. De wensen worden besproken, ik bekijk eventuele moodboards en maak foto’s van het huidige interieur. Hiermee ga ik dan verder aan de slag en verzamel verdere informatie en inspirerende beelden die helemaal passen bij jouw wensen. Tijdens het project onderhouden we samen nauw contact, zodat ik in kan springen op eventuele onvoorziene omstandigheden of veranderingen in het oorspronkelijke plan. Uiteindelijk ontstaat er een stylingadvies wat helemaal is toegepast op de wensen en verwachtingen die jij voor ogen hebt.

Voor deze dienst geldt een advies op maat. Afhankelijk van de te stylen ruimte(s) en wensen wordt een offerte samengesteld. Heb je vragen, laat het me weten. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Stijl

Stijl

Mijn stijl

Als interieurstylist kijk ik vooral naar jouw doelgroep, de omgeving van jouw vakantiehuis en de daarbij passende woonstijl. Door de buitenomgeving mee naar binnen te brengen creëer ik automatisch meer eenheid en beleving. Een fijne mix van de scandinavische stijl, de bohemian stijl en industriële stijl zorgt voor een fijne woonbeleving voor jong en oud. Het gebruik van zachte, neutrale tinten en natuurlijke materialen zoals hout, rotan en textiel (kussens/plaid/tapijt) brengt warmte in het interieur. Door dit alles geheel op elkaar af te stemmen, ontstaat de ultieme vakantiesfeer waarnaar jouw gast op zoek is. Met een reservering als resultaat!

Copyright © 2020 Marion van Ratingen | Privacy policy | Design & fotografie door Chiela.