Snel advies

Aan een uitgebreid interieurplan op maat gaat veel voorbereidend werk vooraf; Vanaf de eerste kennismaking tot en met de presentatie van het uiteindelijke project gaan uren werk in zitten. Het hele plan wordt op elkaar afgestemd en tot in de puntjes uitgewerkt en uiteindelijk samengebonden in een presentatiemap. Plattegronden, kleurenplan, indelingsplan, lichtplan, materialenplan en meubelplan…alles compleet voor een grondige metamorfose van je bestaande huis of als woonplan  voor je nieuw in te richten (nieuwbouw)huis. Op deze manier wordt het inrichten van je huis een peulenschil en het bespaart je heel veel uitzoekwerk, waardoor jij je vrije tijd ook op een andere manier kunt benutten!

Super fijn wanneer ik je blij kan maken met een nieuwe inrichting en ik ben helemaal in mijn nopjes wanneer ik achteraf zie dat het eindresultaat zo goed heeft uitgepakt. Jij blij, ik blij!

Wat ik echter ook regelmatig hoor van klanten is dat een compleet interieuradvies een beetje te veel van het goede is. De basis staat en daar zijn ze heel tevreden mee. Er hoeven geen verbouwingen plaats te vinden of een geheel meubilair vervangen te worden, maar er zijn wel een paar dingetjes waar ze tegen aan lopen. Vaak gaat het dan om het vervangen van een eethoek of van een bank. Soms is de indeling van de kamer die niet helemaal naar hun wens en krijgen ze er zelf niet goed zicht op of en hoe het ook anders kan. Vaak gaat het ook om het maken van een juiste keuze voor een andere kleur op de wanden. Kortom geen super grote veranderingen, maar wel aanpassingen die de ruimte weer een nieuw aanzicht en meer sfeer geven, waardoor het met relatief kleine veranderingen lijkt of er weer een nieuwe, frisse wind door de kamer is gegaan.

Herken je dit? Heb je al vaker nagedacht over dit soort ‘praktische’ vragen, die je belemmeren in de verdere uitvoering van je interieurwensen? Dan heb ik goed nieuws voor je! Want behalve voor uitgebreide interieuradviezen kun je bij mij ook terecht voor het zogenaamde “Sneladvies”. Dit betekent niet dat het advies zomaar ‘afgeraffeld wordt, maar het betekent wel dat ik in een relatief kort tijdsbestek samen met jou in huis kijk naar je vragen en ter plekke advies geef, zodat je meteen daarna aan de slag kunt!

Dus zowel voor een uitgebreid adviesplan, maar ook voor een sneladvies kun je bij mij terecht!

Lijkt je dat wat? Neem gerust contact met me op en we zitten snel met elkaar aan de tafel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Marion-van-Ratingen-75
Marion-van-Ratingen-4