2 juni 2021

Plantenstyling

Groen is niet meer weg te denken uit ons interieur. Naast het gebruik van accessoires zijn planten als styling tool hét perfecte middel om je huis nóg sfeervoller en helemaal in de stijl van nu in te richten! Daarnaast is natuur natuurlijk op een steeds prominentere plek aanwezig in ons interieur en om ons heen.

Maak je woning groen met verschillende soorten planten

Voeg je koptekst hier toe

VPlanoeg je koptekst hier toe

Wanneer ik een interieurplan aan het uitwerken ben, voeg ik regelmatig sfeerbeelden van planten toe. Het zijn immers, naast de overige accessoires, dé grote sfeermakers in onze woning of in onze zakelijke panden. Slechts één enkele plant kan al een wereld van verschil maken. Mits het maar de juiste plant is op de juiste plaats!

Omdat ik het interieurplan graag compleet aanbied, groeide bij mij het idee om hierin iets voor jou als klant te kunnen betekenen. Uiteraard is een interieurplan niet compleet zonder bijpassende woonaccessoires. Zij zijn uiteindelijk de finishing touche van je woonbeleving. In mijn ogen hoort daar ook een bepaalde variatie aan planten bij, met een sfeervolle overpot die helemaal is afgestemd op jouw woonstijl. Van heel strak design tot aan rotanmanden of ijzermateriaal; Het is allemaal mogelijk!

 

Vandaar dat ik naast de interieurstyling de dienst plantenstyling in het leven heb geroepen. Omdat ik niet alle plantenwijsheid in pacht heb, heb ik me laten omringen door professionele leveranciers, met een supergroot assortiment aan planten en overpotten. Op deze manier is het eveneens mogelijk om planten op hydrocultuur aan te bieden, wat het gemakkelijk maakt om een plant mooi te houden. Het zorgt tevens voor een hogere luchtvochtigheid én je hebt minder onderhoud aan je planten. In dat geval heb je er bijna geen omkijken meer naar en hoef je je niet druk te maken of de plant te veel of te weinig water krijgt, want dat regelt het systeem dan helemaal vanzelf.

Dus ben je op zoek naar een heerlijke junglesfeer of een enkele mooie eyecatcher in een stijlvolle, bijpassende overpot? Laat het me weten en ik zorg voor een groenere sfeer in jouw woonomgeving!

Copyright © 2020 Marion van Ratingen | Privacy policy | Design & fotografie door Chiela.