Let’s do this!

Sinds november 2016 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf, toen nog genaamd M-sjtiehl, oftewel ‘mijn stijl’ in het Limburgs. Ik woon met man en twee dochters (die inmiddels aan het uitvliegen zijn) in Helden, een plaats in Noord-Limburg. Met de vordering van de plannen voor een nieuwe branding en website, kwam ook steeds meer het gevoel dat er een nieuwe bedrijfsnaam moest komen. Dit alles voelt daardoor als een nieuwe start en ik ben heel blij met het resultaat!

Inspiratie

Inspiratie voor mijn interieur en projecten haal ik uit woonbladen, beurzen, Instagram en Pinterest. Ook het volgen van cursussen en workshops levert weer nieuwe ideeën op.

In de afgelopen jaren heb ik al veel mensen blij mogen maken met een interieuradvies op maat. Hierbij zijn alle mogelijke variaties mogelijk! Van enkel kleuradvies tot een volledig stylingpakket in de ruimste zin van het woord. Ook een digitaal advies of ‘sneladvies’ behoort tot de mogelijkheden. In het laatste geval loop ik met je door de woonruimte en geef ter plekke advies op al je woonvragen.

Krijttekeningen en murals voegen vaak iets extra’s en daardoor weer iets persoonlijks toe aan een interieur. Vooral in de Horeca wordt hier al veel gebruik van gemaakt. Uiteraard wordt het daarbij ook gebruikt om menu’s en dergelijke op een originele manier aan te prijzen. Ik beleef enorm veel plezier aan het bedenken en uitwerken van een ontwerp en heb al menig bord of wand van stijlvolle illustraties en quotes voorzien.

Ook bij particuliere projecten wordt regelmatig een illustratie met tekst of ‘mural’ opgenomen in het interieuradvies ter verhoging van de sfeer en het aanbrengen van een persoonlijke noot in het geheel. Voordeel hierbij is dat de uitvoering door mijzelf gedaan wordt zodat het volledig past bij de rest van het stylingplan.

Lieve Noah past perfect
in het kleurenpalet

Zullen we samenwerken?

Loop je al langer met een specifieke woonwens rond? Hebben jij en je partner verschillende ideeën over de inrichting? Wil je eenheid in je interieur of mis je nog iets wat je niet specifiek kunt aanduiden? Denk je aan een fraaie muurtekening of krijtwand in je woning of bedrijf? Met slechts één telefoontje kunnen we samen aan de slag om voor elke vraag een passend antwoord en geslaagd project te realiseren! Let’s do this!

Copyright © 2020 Marion van Ratingen | Privacy policy | Design & fotografie door Chiela.