Interieurstyling

Interieurstyling zorgt dat je je echt thuis voelt

Als interieurstylist geloof ik dat je gelukkig wordt van een interieur dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Daarom help ik je graag om jouw huis in te richten zoals jij het wilt, zodat jij je daar thuis voelt! Ik laat je zien wat er mogelijk is en hoe je er voor kunt zorgen dat jouw smaak en jouw woonwensen worden vertaald naar je persoonlijke, unieke stijl van wonen. Natuurlijk presenteer ik slechts suggesties, want jij bepaalt je eigen stijl. Mijn belangrijkste advies: durf uniek en creatief te zijn, combineer en creëer en laat je verrassen door jouw persoonlijke interieur wat onder je ogen ontstaat!

Als styliste ben ik altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen, de laatste internationale trends en het daarbij behorende kleurenpalet. Stijlen veranderen en daar beweeg ik graag in mee. Het is super leuk en uitdagend om een mix te creëren in verschillende interieurstijlen. Het maakt niet zoveel uit onder welke noemer jouw interieurstijl wordt geplaatst, zolang je met je eigen stijl maar de sfeer en gewenste uitstraling krijgt die jij voor ogen hebt. Dat kan een mix zijn van de stoere, industriële interieurstijl met de scandinavische interieurstijl, of door de toevoeging van een vleugje retro- of bohemianstijl. Waar jou voorkeur ook naar uitgaat, mijn ontwerpen worden helemaal afgestemd op jouw persoonlijke woonwensen. Mijn ontwerpen zijn fris, spannend en een tikkeltje eigenwijs. En jij bepaalt zelf, met wat professionele hulp van mij, wat het beste bij jou past!

Ik probeer een stijl over te brengen die helemaal past bij de gelegenheid, de personen of het doel waarvoor deze gemaakt worden. Het draait immers allemaal om het creeren van een bepaalde sfeer, het oproepen van een fijn gevoel of een herinnering

Herken jij dit?

Ik weet niet welke bank ik moet kiezen?

Diverse factoren spelen mee bij het kiezen van dé juiste bank voor jouw interieur. Uiteraard zijn smaak en stijlvoorkeur belangrijk bij het bepalen van een keuze, maar een nieuwe bank moet ook passen bij de huidige samenstelling van je interieur. Alleen wanneer je van plan bent om alles nieuw aan te schaffen, hoef je daar natuurlijk geen rekening mee te houden. Nadat je weet wat je stijlvoorkeur is, ga je kijken naar het materiaal van de bank en de kleur. Het is fijn als je wat stalen op kunt vragen, zodat je hier een beter beeld van krijgt.  Voor de grootte van de bank is de afmeting van je woonkamer, maar ook de gezinssamenstelling van belang. Een jong gezin met kinderen heeft andere eisen aan een bank dan een alleenstaande of koppel zonder kinderen. Wanneer je rekening houdt met deze tips kom je makkelijker tot een keuze. Kom je er desondanks niet uit, dan kijk ik graag met je mee om jouw ideale bank te vinden! 

Ik weet niet welke kleur ik op de muur zal doen?

Wanneer je een kleur uit gaat kiezen, is het belangrijk om te weten welke sfeer je met je interieur wilt uitstralen. Kies je voor Scandinavische rust, industrieel stoer of hotel chique? Of ben je meer een trendvolger die regelmatig wisselt van kleur? Elke interieurstijl heeft een bepaald kleurenpalet. Je bent natuurlijk helemaal vrij in je keuze hierin want het is het belangrijkste dat het naar jouw smaak is. Wil je het rustig houden? Kies dan een ‘ton sur ton kleurenpalet’; Een kleurenpalet bestaande uit dezelfde tinten van licht tot donker. Door een spannende accentkleur toe te voegen krijgt de ruimte wat meer pit. Zo kun je een beetje spelen met kleuren, zonder dat het erg onrustig of bont wordt en die past bij je persoonlijke interieurstijl. 

Werkwijze

Hoe gaat een samenwerking in zijn werk?

Het stylen van een interieur is een project wat start met een intake bij jou thuis. Je woonwensen worden besproken, ik bekijk eventuele moodboards en maak foto’s van het huidige interieur. Hiermee ga ik dan verder aan de slag en verzamel verdere informatie en inspirerende beelden die helemaal passen bij je woonwensen. Tijdens het project onderhouden we samen nauw contact, zodat ik in kan springen op eventuele onvoorziene omstandigheden of veranderingen in het oorspronkelijke plan. Uiteindelijk ontstaat er een interieuradvies wat helemaal is toegepast op de woonwensen en verwachtingen die jij voor ogen hebt.

Projecten

Bekijk afgeronde projecten

In mijn portfolio vind je afgeronde projecten, waarbij verschillende woonstijlen en woonwensen aan bod komen. Heb je na het zien van de sfeerbeelden vragen of wil je meer info over de mogelijkheden, dan nodig ik je uit om contact met me op te nemen. Ik hoor graag van je!

Projecten

Projecten

Tarieven

Een interieuradvies kan zo uitgebreid of eenvoudig als je zelf wilt.
Heb je behoefte aan meer informatie of een offerte op maat? Laat het me weten, dan nemen we samen je vragen even door!

Uitgebreid interieuradvies

vanaf € 1.395,- incl. BTW

Standaard interieuradvies

vanaf € 995,- incl. BTW

Basis interieuradvies

vanaf € 695,- incl. BTW

Projecten

Kennismaken

Heb je vragen of wil je gewoon even kennismaken? Stuur me een bericht!

Veelgestelde vragen

Spullen die overal rondslingeren, kasten die te weinig opbergruimte bieden…het blijft een punt van onrust. Ik kan je helpen om hier voor eens en voor altijd mee af te rekenen!  Door samen te kijken naar de beschikbare ruimte en de hoeveelheid op te bergen spullen, ontstaat vanzelf een idee hoe we dit het beste kunnen oplossen, zodat jij geen ergernis meer hebt en je huis heerlijk opgeruimd oogt! Een win-win situatie dus! 

Eindelijk heb je die heerlijke stoel om in weg te kruipen en een boekje te lezen of om naar muziek te luisteren. Maar waar ga je deze nu neerzetten? Als je een beetje uit de drukte van de televisiehoek wilt blijven, is een plekje in een beschutte hoek van de kamer prettig. Liefst in de buurt van een raam, zodat je ook af en toe naar buiten kunt kijken en genieten van je tuin of van hetgeen zich buiten afspeelt. Wil je de fauteuil wél bij de zithoek neerzetten, zorg dan dat deze ook in verbinding staat met de zithoek. Dit kun je doen middels een vloerkleed. Een klein bijzettafeltje naast de fauteuil maakt de zithoek af. 

Inmiddels weten we al bijna niet beter en is thuiswerken op vandaag de norm geworden. Alleen zit je nog steeds aan de keukentafel te werken op een keukenstoel wat voor niemand ideaal is. Behalve rug- en nekklachten wil je ook graag dat de keukentafel zijn oude functie weer terugkrijgt zonder dat je steeds alle werkspullen moet opruimen. Een vaste thuiswerkplek is vaak door het herinrichten van de ruimte vrij eenvoudig te bereiken door het verschuiven van meubels, het plaatsen van een wandje of een kamerscherm. Investeer in een goede werkplek (informeer of het bedrijf waar je werkt je hierin tegemoet kan komen) en ervaar de rust die je ervaart wanneer je op een eigen stek en afgezonderd van je gezin, lekker ongestoord aan de slag kunt. Ook hierbij kan ik met de meedenken om een functionele, sfeervolle werkplek te creëren, die aan jouw voorwaarden voldoet!