Blog

Tips & inspiratie

Ik laat jullie graag mijn portfolio zien. Regelmatig voeg ik hier nieuwe projecten aan toe en ook mijn blogs over allerlei interessante woononderwerpen zijn hier te vinden. Zo hoop ik je te inspireren en te enthousiasmeren. Wil je graag meer informatie van me ontvangen over bepaalde onderwerpen, dan kunnen we op korte termijn een kennismakingsgesprek inplannen. Hieraan zijn uiteraard geen kosten verbonden!

Plantenstyling

Groen is niet meer weg te denken uit ons interieur. Naast het gebruik van accessoires zijn planten als styling tool hét perfecte middel om je

Lees verder »

Snel advies

Aan een uitgebreid interieurplan op maat gaat veel voorbereidend werk vooraf; Vanaf de eerste kennismaking tot en met de presentatie van het uiteindelijke project gaan

Lees verder »

Illustraties weblog

Zelf vind ik het erg leuk om herinneringen van reizen en tripjes op papier vast te leggen (urban sketching). Voor weblog Ciao Tutti mocht ik bij de uitgave van het boek ‘mijn Puglia’ een handgeschreven tekst met illustraties maken, van de 25 beste tips uit het boek. Deze tekening ontvingen alle lezers die een boek bij haar reserveerden.

Lees verder »

Krijtwand wijn

Naast het handletteren en illustreren op papier, maak ik ook krijtwanden en muurtekeningen. Hierbij teken ik teksten en illustraties met krijtstiften naar wens van de opdrachtgever.

Lees verder »

Interieuradviesplan familiewoning

Voor deze woning, met veel lichtinval, heb ik gekozen voor een grijs-blauw kleurenpalet, dat een perfecte combinatie vormt met de stoere, industriële look waar Eveline een voorkeur voor heeft.

Lees verder »