26 juni 2020

Interieuradviesplan familiewoning

Voor deze woning, met veel lichtinval, heb ik gekozen voor een grijs-blauw kleurenpalet, dat een perfecte combinatie vormt met de stoere, industriële look waar Eveline een voorkeur voor heeft.

Eveline vroeg om advies voor de inrichting van haar huis, wat ze samen met haar ouders en haar zus met haar gezin, aan het bouwen was. Een unieke familiewoning, aan de rand van het bos, waarin zij haar eigen woongedeelte heeft.

Voor deze woning, met veel lichtinval, heb ik gekozen voor een grijs-blauw kleurenpalet, dat een perfecte combinatie vormt met de stoere, industriële look waar Eveline een voorkeur voor heeft. Door de grote meubelstukken eveneens in een grijze tint te kiezen, ontstaat er eenheid binnen het interieur. De zwarte elementen in de vorm van de bijzettafels en vloerlamp geven de kamer nét dat pittige accent wat het nodig heeft, samen met de zwarte raambekleding.

Doordat de accessoires ook in hetzelfde kleurenpalet als het sfeermoodboard zijn doorgevoerd, ‘klopt’ deze prachtige woonruimte helemaal!

Copyright © 2020 Marion van Ratingen | Privacy policy | Design & fotografie door Chiela.